Aankondiging Leveranciersbijeenkomst programma ERTMS

27-05-2018
1966 keer bekeken

Via deze aankondiging informeert het programma ERTMS u over de aankomende Leveranciersbijeenkomst op maandag 25 juni 2018 van 15:00 tot 18.00 uur.

Tijdens een brede bijeenkomst met marktpartijen willen we vanuit het programma ERTMS alle marktpartijen informeren over de huidige stand van zaken. Tijdens de bijeenkomst zal het programma nader ingaan op het huidige proces ten aanzien van de besluitvorming van de planvormingsfase en de daarop volgende realisatiefase. We benadrukken dat het een algemene toelichting over het programma is waarbij we niet ingaan op inhoudelijke zaken ten aanzien van aankomende aanbestedingen. Uw deelname wordt uiteraard op prijs gesteld maar is geheel vrijblijvend. We sluiten de bijeenkomst af met een drankje.

Aanmelden

Aan marktpartijen wordt verzocht om zich schriftelijk aan te melden voor 15 juni via: marktconsultaties@ERTMS-nl.nl.

Het programma verzoekt u om daarbij aan te geven welke organisatie het betreft en met hoeveel personen (maximaal 2) u aanwezig zult zijn tijdens deze bijeenkomst. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.

De voertaal van de bijeenkomst is Nederlands. De presentatie en een lijst met vragen en antwoorden wordt ook in het Engels gepubliceerd na de bijeenkomst.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen